Ezt a pogácsát hogyan sütnétek?
# 5-ös, azért, mert neki még régebbi gáztűzhely van, csak simán sütni lehet vele. Ő mindig tesz alá egy vékonyabb tepsit, különben nagyon megsül az alja, mire a teteje egy picit barnásabb lesz. Én meg gondoltam kipróbálom vagy az alsó-felső sütést, vagy a légkeverést.
Vittem belőle anyukámnak is, még meg is jegyezte, hogy nekem milyen szép piros lett a teteje, és mégsem égett az alja. :) Én is csak simán pogácsaszaggatóval csináltam, nekem sincs lóhere formám, de a forma igazából lényegtelen.
Egyébként ez egy ezer éves recept, otthon egy jól megsárgult újságban van, már vagy milliószor le akartam fénymásolni, csak mindig elfelejtettem. Mikor a napokban pogácsa recepteket keresgéltem, meg is lepődtem, hogy megtaláltam a neten is.
Nem vagyok egy nagy ász, ha sütésről van szó, de ez olyan jó kis recept, és még nekem is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!