Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a pogácsát hogyan sütnétek?

Ezt a pogácsát hogyan sütnétek?

Figyelt kérdés

Simán csak alsó, alsó-felső, esetleg hőlégkeveréssel?


[link]



2016. jún. 18. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam a légkeverést bekapcsolni, mert szárít.
2016. jún. 18. 06:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, rendben. Akkor a másik kettő közül melyik lenne jobb? És egy adagot kb. hány percen át kell sütni? 10-20 perc? (Első pogácsasütésem)
2016. jún. 18. 06:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Végül az alsó-felső sütést választottam, és jó lett. Anyukám szokta ezt a pogácsát sütni, nagyon jó kis recept, és irtó finom, ha esetleg szeretné valaki kipróbálni. :)
2016. jún. 18. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg finomnak tűnik, de a forma helyett, talán elég lenne a köralakúra szaggatott pogácsát, négy helyen bevágni.Vagy összekel, és formátlan lesz ? Sajnos én még nem láttam lóhere alakú pogácsaszaggatót, de attól meg lehet :)
2016. jún. 18. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha anyu rendszeresen készíti... akkor miért nem az ő tanácsát kérted? Még örült is volna, hogy átadhatja a konyhai tapasztalatait. :/
2016. jún. 18. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

# 5-ös, azért, mert neki még régebbi gáztűzhely van, csak simán sütni lehet vele. Ő mindig tesz alá egy vékonyabb tepsit, különben nagyon megsül az alja, mire a teteje egy picit barnásabb lesz. Én meg gondoltam kipróbálom vagy az alsó-felső sütést, vagy a légkeverést.

Vittem belőle anyukámnak is, még meg is jegyezte, hogy nekem milyen szép piros lett a teteje, és mégsem égett az alja. :) Én is csak simán pogácsaszaggatóval csináltam, nekem sincs lóhere formám, de a forma igazából lényegtelen.

Egyébként ez egy ezer éves recept, otthon egy jól megsárgult újságban van, már vagy milliószor le akartam fénymásolni, csak mindig elfelejtettem. Mikor a napokban pogácsa recepteket keresgéltem, meg is lepődtem, hogy megtaláltam a neten is.

Nem vagyok egy nagy ász, ha sütésről van szó, de ez olyan jó kis recept, és még nekem is sikerült.

2016. jún. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!