Van valami ötletetek arra, hogy tudnám a megszáradt sajtos pogácsát felhasználni, hogy ne kelljen kidobni?
Áztasd be egy kis tejbe/kakaóba/akármibe, majd a talpas poharak aljába rakva, rájuk a csoki-, és vanília puding, a tetejükre a tejszínhab!
A felpuhított pogácsa-tészta közé akár pár szem mazsolát is kavarhatsz, vagy lecsorgatott meggy-szemeket...
A legkülönfélébb nyalánkságokat tudod vele elkészíteni!
De akár ledarálod, és gesztenye-tekercset, kókusz-golyókat, hasonlókat is tudsz vele készíteni. Ez esetben egy kis lefőzött kávéban puhítod, rumaromával ízesíted..
#4 Nem vagyok túl finnyás, de attól tartok, hogy én nem szívesen ennék a te "különféle nyalánkságaidból". :D
Mivel a pogácsa sós, sőt még sajtos is, én semmiféleképpen nem javasolnám, hogy édes dolgokhoz használd fel... Azokhoz ott van a megszáradt piskóta, mézeskalács és társaik. Nem kéne összekeverni az édesmorzsa fogalmát a panírmorzsáéval.
Ha még nincs ropira kiszáradva, akkor újramelegítve még újra fogyaszthatóvá tudod varázsolni, akár ha 1-2 percre serpenyőben melegíted őket. Ha jobban megszáradtak, akkor ledarálhatod és morzsaként használhatod. Vagy még továbbszárítva később fasírthoz tudod felhasználni, miután tejbe áztattad.
4.
Aha, most már értem, honnan születnek a borzalmas ízű piskótaszörnyek a poharas desszertek aljába a cukrászdákban. :D
köszönöm az ötleteket!
morzsa lesz belőlük, mert már kőkeményre száradtak
Akár dobálni is tudsz vele valakit
de a gipszkartont is átviszi ha elég erős vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!