Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet csinálni ha megmarad...

Mit lehet csinálni ha megmarad a gombóchoz lepirított zsemlemorzsa? Vagyis a gombóc alja? Nem szeretem kidobni. Mire lehet még felhasználni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 09:48
 1/4 anonim válasza:
100%
Morzsás tésztának megcsinálhatod. Tésztát főzöl és lekvárral vagy fahéjas porcukorral megszórod.
2010. jan. 24. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én bele szoktam tenni egy dobozba és be a hűtőbe. semmi baja nem szokott lenni, legközelebb ha pirítok ezt is belekeverem. nekem szinte mindig marad, nem lehet kiszámolni előre, hogy mennyit kell pirítani. legalábbis én még nem vagyok olyan ügyes :)
2010. jan. 24. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! kicsi vízzel főzd meg, olyan állagú legyen, hogy kanállal darabokra lehessen szaggatni.ezek a kis galuskák

cokros fahéjjas tejföllel, vagy egy kis folyós lekvárral

finomak.

üdv.-e-

2010. jan. 25. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én zacsiba teszem és be a fagyóba. Pont ma használtam fel, kb egy hónapja tettem be. Mire a friss majdnem megpirult, hozzátettem, kavargattam egy kicsit és már kész is volt!
2010. jan. 28. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!