Mit lehet csinálni ha megmarad a gombóchoz lepirított zsemlemorzsa? Vagyis a gombóc alja? Nem szeretem kidobni. Mire lehet még felhasználni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 09:48
1/4 anonim válasza:
Morzsás tésztának megcsinálhatod. Tésztát főzöl és lekvárral vagy fahéjas porcukorral megszórod.
2/4 anonim válasza:
én bele szoktam tenni egy dobozba és be a hűtőbe. semmi baja nem szokott lenni, legközelebb ha pirítok ezt is belekeverem. nekem szinte mindig marad, nem lehet kiszámolni előre, hogy mennyit kell pirítani. legalábbis én még nem vagyok olyan ügyes :)
3/4 anonim válasza:
Szia! kicsi vízzel főzd meg, olyan állagú legyen, hogy kanállal darabokra lehessen szaggatni.ezek a kis galuskák
cokros fahéjjas tejföllel, vagy egy kis folyós lekvárral
finomak.
üdv.-e-
4/4 anonim válasza:
Én zacsiba teszem és be a fagyóba. Pont ma használtam fel, kb egy hónapja tettem be. Mire a friss majdnem megpirult, hozzátettem, kavargattam egy kicsit és már kész is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!