Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diákmunka, "bevonó"buli. Mit...

Diákmunka, "bevonó"buli. Mit sütnétek (piálni is fogunk, ezt figyelembe véve? )

Figyelt kérdés

3-3,5 hete kezdtem el melozni új helyen; a többiekkel együtt. Kb. 10 új ember van + régiek.

16-18an leszünk a bulin, lesz gulyás vagy valami bográcsos kaja. Piálni fogunk.

Mit sütnétek? Minden lány visz valami sütit (sráciknál amit anyu süt)

Tudok sütni, nem azt mondom, hogy tökéletes zserbot, de itthon dobostortát csinaltam mar.

Sósat sütnétek pia mellé ti is, ugye?

Vagy sussek édeset?

(pizzas csigat, sajtos rudat, vajas kekszes sutit, négerkockat, pogacsat mind csinaltam mar, lekvaros sutiket is, linzer, kevert-bogrés sutik stb...)

Édes legyen vagy sos? Ti mit vinnétek?

23 l

2016. máj. 2. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha mindenki visz sütit, nem fog elfogyni. Ha ketten visznek, akkor sem nagyon. Az ilyen bulikon tálcaszámra viszik haza megkezdetlen süteményeket - nagy tapasztalatunk van benne. Jobb lenne, ha megbeszélnétek, ki mit visz, vagy valaki bevásárolna, a többiek meg beszállnának pénzzel.

Nem sütnék semmit, vinnék valami elállós nasit, csipsz, sós mogyoró esetleg gyümölcs, sajt, nagyobb becsülete lesz.

2016. máj. 2. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Én sósban jobb vagyok, így azt vinnék. De jó megoldás lenne, ha megbeszélnétek, hogy ki mit süt, és akkor nem lesz, hogy maffinból pl hárman is készülnének. Ez csak egy példa volt.

És azt süsd, amiből gyakorlott vagy, ne most próbálj ki új receptet, mert annak meg van a maga kockázata :)

2016. máj. 2. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha üresen akarod hazavinni a tálat, fasírozottat :D
2016. máj. 2. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már eltértünk a sütitől, egy isteni finom tojástekerccsel sem fognál mellé.Amikor én vittem grillpartira, míg sütögettek,majd éhen haltak és pillanatok alatt felfalták. Ugyanilyen finom vendégkínáló a vadászkenyér is.Ezek nem telítenek annyira, hogy utána még ne lehessen egy jó bográcsos vagy grilles kaját enni.
2016. máj. 2. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk:

jó csípős, kellően sós kolbászhúst gyúrnék, kis golyócskákat beforgatnám törtpaprikába, és úgy sütném ki, egy-egy falatkába egy-egy fogpiszkálót.

Bogrács utáni piálás közben = percek alatt elfogy!!!

2016. máj. 2. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!