A bepácolt sertés tarját süthetem egybe csirke szívvel?
Figyelt kérdés
Valami pörkölt szerűnek gondoltam :D de nem akarok két edenybe külön sütögetni:D2018. júl. 8. 14:28
1/7 anonim válasza:
Persze! És csinálhatsz együtt velük egy kis madártejet is!
2/7 A kérdező kommentje:
😂 öntsem hozzá? :D
Na de most komolyan..? Nem tehetem egybe a kétféle húst? :D
2018. júl. 8. 14:43
3/7 anonim válasza:
Süsd meg a tarját, szív nélkül!
A szív egyébként is olyan kemény, ha még sütsz rajta egy sort, nincs az az ember, aki elrágja.
Abból csinálj rövid lével egy kis tejfölös-borsos-tokányszerű akármit, egy marék főtt rizzsel jó lesz egy másik fogásnak, vagy éppen másik napra ebédnek!
4/7 anonim válasza:
Ha a tarjából is valami pörköltöt, vagy ragut készítesz, nyugodtan beleteszem a csirkeszárny is, de mivel ez lassabban puhul vékonyra vágnám.
5/7 anonim válasza:
A csirkeszívet nem szoktuk sütni, mert gumilaszti lesz belőle. A pácolt tarját pedig sütni szoktuk kevés zsiradékon, ami meg nem pörkölt,tehát a kettő számomra sehogy sem összehozható. Vannak esetek amikor én is igyekszem spórolni a mosogatnivalóval, de ez nem az az eset.
6/7 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm.
Végülis lett külön a szívből pörkölt és a tarja sütve.
Nem a mosogatas miatt nem akartam 2 edényt:D
16 éves vagyok és nincs nagy túl tudomanyom a fozesehez:) de akartam Anyaeknak vacsit főzni meglepinek mire hazaernek.
2018. júl. 8. 16:59
7/7 anonim válasza:
Ügyes vagy! Kérdezz máskor is bátran, segítünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!