Gyroshoz milyen húst célszerű grillen, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Próbáltam csirkemellet, sertés combot, de mind kiszárad pedig be van pácolva 1-2 napig oliva olajban fűszerben, és 10 perc grill sütőn meg kiszárad.
Milyen húst érdemes, ami porhanyós lesz?
Gyros pitában salátával az étel.
2018. márc. 19. 17:03
3/4 A kérdező kommentje:
ez ilyen komplett húsfűszerkeverék volt, én külön nem sóztam, de legközelebb megpróbálom így.
csirke felsőcombra is írták hogy zsírosabb, kipróbálom, és sertésből mit kell nézni?
Nincs sajnos a boltban hentes, csak előrecsomagolt dolgok, amin nem mindig látszik mennyire zsíros a csomagolás és felmatricázás miatt.
2018. márc. 19. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!