Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyroshoz milyen húst célszerű...

Gyroshoz milyen húst célszerű grillen, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés

Próbáltam csirkemellet, sertés combot, de mind kiszárad pedig be van pácolva 1-2 napig oliva olajban fűszerben, és 10 perc grill sütőn meg kiszárad.


Milyen húst érdemes, ami porhanyós lesz?


Gyros pitában salátával az étel.



2018. márc. 19. 17:03
 1/4 anonim válasza:
ne rakj sót a pácba
2018. márc. 19. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Csirkecomb filé ..
2018. márc. 19. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

ez ilyen komplett húsfűszerkeverék volt, én külön nem sóztam, de legközelebb megpróbálom így.


csirke felsőcombra is írták hogy zsírosabb, kipróbálom, és sertésből mit kell nézni?


Nincs sajnos a boltban hentes, csak előrecsomagolt dolgok, amin nem mindig látszik mennyire zsíros a csomagolás és felmatricázás miatt.

2018. márc. 19. 18:01
 4/4 anonim válasza:
sertésből tarját inkább
2018. márc. 19. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!