Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Panírozott rántott csirkét...

Panírozott rántott csirkét hogyan kell sütni, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
Gázlángon milyen fokozaton mennyi ideig kell sütni?

2017. jún. 11. 20:05
 1/4 anonim válasza:
69%
Kis fokozaton amig nem lesz aranybarna...
2017. jún. 11. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik felét fedő alatt süsd, a másik felét fedő nélkül, lassú tűzön, hogy jól átsüljön, ne legyen véres a csontnál.
2017. jún. 11. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
69%
Csirkemell esetén, mi a családdal előtte bepázoljuk natur joghurtba. Utána panírozzuk, aztán lassú tűzön olajban kisütjük. Óvatosan kell, hogy az olaj ne legyen túl forró. Nálunk ez a jól bevált recept :)
2017. jún. 11. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Első felét fedő alatt, alacsony lángon, majd megfordítva fedő nélkül, de szintén lassan, hogy szép paplanos, puha maradjon a panír. Érdemes csipesszel vagy valami segédeszközzel megfordítani- vagyis nem villát beleszúrva-így az értékes nedvek benne maradnak, így puha lesz a hús és a panír sem lesz kemény.
2017. jún. 12. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!