Füstölt törpe marénát hogy célszerű elkészíteni?
Ma vettem a Lidl-ben, gondoltam keresek a neten receptet, de nem nagyon találtam.
Ilyet még sosem készítettem.
Valami sütéses dolgot szeretnék (tehát nem leves vagy saláta, már ha van ilyen ebből).
Tepsiben, vagy serpenyőben, simán sütve, vagy valamilyen bundában, pár percig, vagy tovább kell sütni?
Azt írják, hogy a belsőség már nincs benne, de teljesen egyben van.
Füstölt makrélát láttam vákumcsomagolva, de az azon mód fogyasztható. Szerintem ez is.
Esetleg felszeletelve sörtésztában ki lehetne sütni.
Nem ez maréna.
Végül is kevés vajban serpenyőben megsütöttem.
Elég hamar kész lett.
Az illata (még sütés előtt is) olyan, mint a füstölt sajtoké. Nem a füstölt húshoz hasonlít.
Az íze már inkább. Viszont nagyon vékony kis szálkái vannak amelyek nem sülnek át, tehát nem ehetőek (vagy rosszul csináltam valamit) inkább damilhoz hasonló az állaga.
De óvatosan ki lehet venni egyben, ami nekem csak másodszorra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!