Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szelídgesztenyét hogyan...

A szelídgesztenyét hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
van aki tepsiben sütni szokta. én főzni szoktam félórát lábos rotyogó vízben. aztán leön töm róla a vizet és kiteszem egy tálcára őket lehűlni.
2015. dec. 5. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz enni? Sültgesztenyétöl a gesztenyepürén keresztül a gesztenyével töltött pulykáig hosszu ételsort lehet és sajnos nem ugyanaz az elkészitése:-)
2015. dec. 5. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A gesztenyet eloszor meg kell vagni, kulonben felrobban. Tepsiben sutve, utanna megspriccelve egy pici vizzel, majd letakarva konyharuhaval,hogy megpuhuljon, konnyebben elvaljon a hejtol, azonnal fogyaszthato. Ha fozod, ki kell kaparni, passzirozni,akkor gesztenye kremet kapsz tejszinnel, csokiontettel nagyon finom, tortaba, sutamenybe is teheted.Ha tanyeron szervirozod, atnyomhatod egy gesztenye presen es akkor szep csikokat fogsz kapni, amit konnyebb disziteni.
2015. dec. 5. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!