Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen étel lehet ez és...

Milyen étel lehet ez és hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés

Kórházi étel és nagyon ízlett.


[link]


2015. okt. 26. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vadas spagettivel. Normál esetben zsemlegombóccal kell csinálni
2015. okt. 26. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem natúr szelet? Úgy néz ki.


Kicsit kiklopfolod a húst (pl karaj vagy comb), sózód, borsozod, megforgatod lisztben, és hirtelen forró serpenyőben megsütöd mindkét oldalát. Utána teszel rá egy kis vizet, és párolod, teszel rá pirospaprikát is. A húson lévő liszttől besűrűsödik a szósz, amiben fő.

De valaki nem is párolja, csak kisüti. Csak én így szószosan jobban szeretem.

2015. okt. 26. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
POntosan nem lehet megmondani, de csirke/pulykamell vagy karajszelet natúr megsütve, és utána az összevágott zöldségekkel (ránézetre paprika, petrezselyem meg sárgarépa) és kevés folyadékkal megpárolva. A végén a levét keményítövel besürítik, és spagettival körítették.
2015. okt. 26. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
2015. okt. 26. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2015. okt. 26. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vadas csak hoszpitalizálták.
2015. okt. 26. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, gratula :)) a csorba tányér külön figyelmet érdemel.

Egyébként tényleg valami vadasszerű tünemény.

2015. okt. 26. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez a kórházi vadas, ez valami borzalom :)

A marhahúst belefőzik a levesbe, abból lesz a csontleves, aztán felszeletelik, a levesből egy kevés répát összetörnek, liszttel besűrítik, mustárral ízesítik, spagettivel tálalják.

2015. okt. 26. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a mezes mustaros csirkere hasonlít.
2015. okt. 27. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem az Eszterházy rostélyos menzás, elfajzott változatára is emlékeztet. (Mármint a vadas mellett ez volt a másik cipőtalp állagú főtt hús, amit narancssárgás szmötyiben tálaltak, túlfőtt tésztával.)
2015. okt. 27. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!