Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a kukoricakását,...

Hogyan kell a kukoricakását, úgy elkészíteni, hogy krémes és folyós maradjon?

Figyelt kérdés
Ez volt a reggeli mézzel és nagyon finom volt, nekem mindig túl sűrű lett és nem volt krémes.
2015. nov. 2. 16:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!