Hogyan lehet leveles tésztából sütit sütni ugy, hogy ne szaradjon ki a tészta?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 17:15
1/5 TR75 válasza:
Nem sok konkrétumot írtál, de lehet például tojással vagy olajjal/vajjal/zsírral/margarinnal megkenni a felületét sütés előtt (olajjal/vajjal/zsírral/margarinnal akár közvetlenül sütés után is). Lehet játszani a sütési hőfok-sütési idővel is (kicsit magasabb hőfok kevesebb idővel kombinálva). Ha te magad készíted a tésztát, akkor kicsit emelheted a zsiradék mennyiségét a tésztában dagasztáskor, rakhatsz egy kis főtt krumplit/burgonyapelyhet is a tésztába. Sütéskor alufóliával is letakarhatod a tésztát (nem a teljes idő alatt, hanem amikor már kezd barnulni a tészta), az is lehet megoldás, ha letakarva is hagyod kihűlni.
2/5 anonim válasza:
Nehéz korrekt választ adni, mert ezek a konyhakész tésztalapok csak kényelmi termékek, és a belőlük készített sütik csak frissen fogyasztva finomak.Másnapra kiszáradnak, töredeznek. Ha pedig párás helyen tároljuk gumis lesz az állaguk, lehet, hogy nem fog töredezni, de nem is finom.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. febr. 13. 18:39
4/5 anonim válasza:
Otthon igen szr, 10/9 nem is lett jó süti belőle, itt a Denneres pl. király, nem szárad ki, nem gumis, és még 3 nap múltán is ehető sütit tudsz belőle csinálni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2018. febr. 20. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!