A rántott húst panírozás után azonnal ki kell sütni?
Figyelt kérdés
Vendégeket várunk és mint kiderült, csak este érnek ide. A húst most paníroztam be. Hogy járnék jobban: ha most kirántanám, vagy ha várnék vele estig? Ha áll a panírban, nem lesz más a prézli állaga attól, hogy addig megpuhítja/átáztatja kicsit a tojás?2018. júl. 1. 11:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem hütöbe téve nem lesz baja, de sütés elött forgasd még egyzser prézlibe, mert az elázik rajta addig.
Vagy a másik megoldás, hogy most átsütöd világosra, és tálalás elött még megprirítod gyorsan.
2/5 anonim válasza:
Mi sokszor készítjük úgy ha egész napos dolog van, hogy előre bepanírozom, és este sütjük. Én már nem szoktam újra forgatni a zsemlemorzsában.
3/5 anonim válasza:
Inkább később süsd, szerintem ropogós lesz így is, biztosan inomabb lesz, mint a kihűlt rántott húst tálalnád fel.
4/5 anonim válasza:
Nem lesz baja, Én szoktam sütni lefagyasztott előre panirozottat is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. júl. 1. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!