Hogyan lehet olyan pudingot készíteni melynek kihülés után nem keményedik meg a teteje?
Figyelt kérdés
Még régebben ettem egy tejivóba, és most reprodukálni szeretném házilag.2018. jún. 30. 11:39
1/5 anonim válasza:
Szia.alufoliával kell letakarni,akkor nem kocsonyásodik meg a teteje😊de közvetlen elkészités után érdemes és igy kihüteni teljesen
2/5 anonim válasza:
Alufóliát nem szabad rátenni, hanem frissentartó fólia az, ami erre való!
3/5 anonim válasza:
Folpackkal takard le, de úgy, hogy érjen hozzá a fólia. Így hűtsd ki teljesen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ki fogom próbálni! :)
2018. jún. 30. 17:41
5/5 anonim válasza:
Szakács vagyok,van benne némi tapasztalatom.egyes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!