Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan keményedik meg a sütés...

Hogyan keményedik meg a sütés nélküli sajttorta (cheesecake) zselatin nélkül?

Figyelt kérdés
Olyan recepteket olvastam, hogy a krémhez mascarpone, habtejszín, cukor, stb. kellett, és pár óra múlva a hűtőben megszilárdul. Hogyan lehetséges ez?

2018. jan. 12. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A mascarpone tartja össze.

De ez nem sajttorta.

A csokis, tejszínes krémeket a mascarpone összefogja, meg persze a csoki is.

Ha viszont valami hígabbal kevered, ami nem szilárdul, pl. gyümölcspüré, joghurt, akkor nem fog megdermedni.

2018. jan. 12. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

a habtjeszín amúgy Mascarpone nélkül is összeáll...Csak mondom.

Pl.ha habtejszín és csokoládéval csinálsz trüffelt.

2018. jan. 12. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,amúgy szerintem a magas zsírtartalom miatt.:)
2018. jan. 12. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 😊
2018. jan. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!