Ehhez a tortához milyen krémsajtot kell használni?
2016. aug. 23. 21:21
1/2 anonim válasza:
Szia :) en philadelphiat szoktam hasznalni. De tudni kell hogy nekem azzal kicsit vizesebb lesz es nem ilyen nagyon feszes allagu, de a sok probalkozas utan nekem az jott be. De ha nem szeretnel a fentibol tenni bele, akkor en azt olvastam hogy mascarponet is szoktak beletenni(?). Amugy ha beirod googlebe tenyleg sok forumot meg cikket talalsz errol a temarol. Az ekezetek hianyert ne haragudj de telefonrol irtam :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Egyszer egy hasonló sajttortánál már próbáltam a mascarponet, de az fura levet eresztett... és hát elég rossz lett a sütemény (=ehetetlen). De mindenképp körülnézek a neten, köszönöm! :)
2016. aug. 23. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!