A sajttorta keksz alapján milyen, melyik kekszből készítitek? Én a kerek zabkekszből készítettem, de olyan zabos maradt az íze.
Figyelt kérdés
tehát, olyan volt a sajttorta alapja, mintha ugyanazt a kekszet enném, mint amit a zacskóból is kiveszek. Mintha nem csináltam volna vele semmit.
a kerek, henger alakú győri édes zabkekszet használtam.
rosszul csináltam valamit?
2017. febr. 16. 09:41
1/8 anonim válasza:
Persze hogy zabos maradt az íze, mert zab :) Én hobbits zabkekszből szoktam csinálni, mindenki imádja nálunk.
2/8 A kérdező kommentje:
az jobb állagra?
tudom, hogy zab, csak nem volt annyira édesebb simább a keksz alapja, hanem olyan, mintha magát a kekszet ettem volna. :)
2017. febr. 16. 10:38
3/8 anonim válasza:
Más az állaga kicsit mint a győri. Hogy jobb vagy nem az ízlés kérdése, szerintem igen.
4/8 anonim válasza:
Én sima győri kekszből szoktam. Vagy a mézesből, vagy pedig a kakaósból, attól függ, hogy mi illik jobban a krémhez. Nagyon finom, jó tortaalap.
6/8 anonim válasza:
Én az Aldiban veszem, sárga szögletes csomagolás, fantáziadúsan Butterkeks a neve.
7/8 L@ci1983 válasza:
Èn "gullon" márkájú teljeskiőrlésű hozzáadott cukor nélküli kekszet használok.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok tippet :)
2017. febr. 18. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!