Meddig "állhat" az elkészült pöffeteg keksz?
Figyelt kérdés
Már többször is sütöttem pöffeteg kekszet, a család nagy kedvence, még ki sem hűl igazán, de már el is szokott fogyni. Most viszont egy alkalomra kellene készítenem, így az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e csinálni már előtte másfél-két nappal? Milyen lesz így az állaga, mire fogyasztásra kerül? Ha a sütés után esszük még, mindig nagyon ropogós szokott lenni; mennyire puhul meg, ha hagyom több, mint egy napot állni?2016. nov. 17. 11:37
1/3 anonim válasza:
NEm ismerem és valószínüleg más sem. Miért nem linkeled be legalább a receptedet, akkor tudnánk válaszolni?
2/3 anonim válasza:
Jólzáródó dobozban, rétegenként zsírpapírral elválasztva,szerintem egy hétig eláll.
3/3 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Gondoltam, olyan fog válaszolni, aki ismeri ezt a kekszet, sütött is már ilyent, így van vele tapasztalata...
2. válaszoló: Köszönöm a tippet!
2016. nov. 17. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!