Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttorta (nem a sütés nélküli...

Sajttorta (nem a sütés nélküli) állaga milyen kell, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Életem első sajttortáját sütöttem. Nem folyik szét, semmi baj nincs vele, teteje kicsit szilárdabb, de alatta nedves, puding jellegű, de azért egyben marad. Ilyen kell legyen, vagy kicsit többet kellett volna sütnöm még?

2016. nov. 2. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Egészen lágynak, remegősnek kell lennie amikor kiveszed a sütőből. Ha egy éjszakát áll a hűtőben, szépen szeletelhető lesz.
2016. nov. 2. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Aki hozzászól, miért nem értelmezi a kérdést ? Sütés nélküli sajttortára várják a választ !
2016. nov. 2. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Bocsánat én tévedtem !!!!!!!!!!!
2016. nov. 2. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Kettes ugyanúgy neked is feltehetnenk ezt a kerdest "nem a sütés nelkuli" tehát a sutoben sült. Egyebkent meg az elso szépen leírta, szerintem eleg ideig sutotted.
2016. nov. 2. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor már csak türelmetlen vagyok :)
2016. nov. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!