Üveges zöldborsó miért keményedik meg a levesben? Addig ugy-e puha, majd a rántásos levesben kemény lesz.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 09:40
1/5 anonim válasza:
Mert azt mar nem nagyon kell fozni.
A zoldborso akkor kemenyedik meg,ha túlfözöd.
2/5 anonim válasza:
Azért mert a konzervben már megfőzték.
Amikor konzerv zöldborsóval készíted a levest, csak a főzés legvégén kell beletenni, nem szabad főzni, csak felmelegíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ismét megtörtént, pedig tényleg a kész levesbe tettem. Már a csipetke is benne volt, és a petrezselyem is. Már nem forrt, mikor beletettem. És mégis kemény lett a borsó, mire ettünk. Nem kell többet.
2018. ápr. 14. 06:51
4/5 anonim válasza:
Mert megkeményedik, ha túlfőzöd. Ezért ne főút túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!