Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üveges zöldborsó miért keménye...

Üveges zöldborsó miért keményedik meg a levesben? Addig ugy-e puha, majd a rántásos levesben kemény lesz.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt mar nem nagyon kell fozni.

A zoldborso akkor kemenyedik meg,ha túlfözöd.

2018. ápr. 13. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a konzervben már megfőzték.

Amikor konzerv zöldborsóval készíted a levest, csak a főzés legvégén kell beletenni, nem szabad főzni, csak felmelegíteni.

2018. ápr. 13. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ismét megtörtént, pedig tényleg a kész levesbe tettem. Már a csipetke is benne volt, és a petrezselyem is. Már nem forrt, mikor beletettem. És mégis kemény lett a borsó, mire ettünk. Nem kell többet.
2018. ápr. 14. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert megkeményedik, ha túlfőzöd. Ezért ne főút túl.
2018. máj. 3. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
*főzd
2018. máj. 3. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!