Kolisként hogy lehet minél olcsóbban kihozni az étkezést?
Ha maradhatsz helyben akkor mindenképp tedd meg.
Pest drága.Kilehet jönni a pénzből ügyeskedéssel meg főzéssel...de csak ha nincs más választás.
Ha maradhatsz otthon akkor inkább azt válaszd. Nem kell fillérekből tengődni. Azt a pénzt amit kolira utazásra költenél elteheted félre, lesz időd tanulni.
Komoly hiánybetegséged is lehet ha mindent kispórolsz magadtól
Köszi a tanácsokat! Igen, ebben teljesen igazatok van, de az a helyzet, hogy művészeti suliba jelentkeztem. A döntőbe bekerültem, még egyáltalán nem biztos, hogy felvesznek, viszont ha igen, akkor szerintem anyagi nehézségek ellenére is megérné bevállalni, kár lenne egy szegedi bölcsész szakot választani helyette. Lehet, hogy így egyetemen koplalok, viszont egy bölcsészdiplomával lehet, hogy egyetem után is. Félreértés ne essék, én nem nézem le a bölcsészkart, sőt. Csak úgy érzem, hogy amibe mindent belead az ember, azzal nagyobb esélye van nem éhen halni, és a bölcsészkart sajna csak félszívvel tudnám csinálni. Viszont ha nem vesznek fel, és pesti vagy szegedi bölcsészkar között kell választanom, akkor a szegedit választom majd.
Monológnak vége, írhattok még olcsó kajákat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!