Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tócsni (lapcsánka,...

Milyen tócsni (lapcsánka, pacsni ) variációkat ismertek, próbáltatok már? Szeretnék minél többet megismerni.

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Eddig ezeket próbáltam.

Medvehagymás

Fött füstölt tarjás lilahagymával

Juh túrós

Füstölt sajtos

Zöld füszeres

Piritott baconos hagymás

az alap tésztába szoktam belekeverni ezeket a hozzávalókat.

a tejére pedig tejfölt szoktunk locsolni.(a tejfölhöz is tudsz különböző füszereket keverni.

2014. máj. 26. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
reszelt krumpli (régi), aludttej, liszt, fokhagyma. Kizsírozott tepsiben sütjük, a tetejét tejföllel meglocsoljuk.
2014. máj. 26. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagymát, répát és cukkinit reszelek a krumpli mellé, én így szeretem :)
2014. máj. 26. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

[link]


Itt találsz többféle változatot is, attól függ, hogy az ország melyik részéből, vagy éppen melyik környező országból rakta fel valaki.

2014. máj. 26. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
Én a nyitrai szeletet imádom. A kiveregetett karajt beleforgatom először lisztbe majd a tócsnitésztába amibe még pluszba szoktam egy kis mustárt is tenni és olajban kisütöm.
2014. máj. 26. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sok jó tippet kaptam.

Az utolsót én borzaska néven ismerem, nagyon finom. Olyan kettő az egyben :=))

2014. máj. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!