Milyen tócsni (lapcsánka, pacsni ) variációkat ismertek, próbáltatok már? Szeretnék minél többet megismerni.
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 11:53
1/6 anonim válasza:
Eddig ezeket próbáltam.
Medvehagymás
Fött füstölt tarjás lilahagymával
Juh túrós
Füstölt sajtos
Zöld füszeres
Piritott baconos hagymás
az alap tésztába szoktam belekeverni ezeket a hozzávalókat.
a tejére pedig tejfölt szoktunk locsolni.(a tejfölhöz is tudsz különböző füszereket keverni.
2/6 Andizsuzsi válasza:
reszelt krumpli (régi), aludttej, liszt, fokhagyma. Kizsírozott tepsiben sütjük, a tetejét tejföllel meglocsoljuk.
3/6 anonim válasza:
Hagymát, répát és cukkinit reszelek a krumpli mellé, én így szeretem :)
4/6 anonim válasza:
Itt találsz többféle változatot is, attól függ, hogy az ország melyik részéből, vagy éppen melyik környező országból rakta fel valaki.
5/6 anonim válasza:
Én a nyitrai szeletet imádom. A kiveregetett karajt beleforgatom először lisztbe majd a tócsnitésztába amibe még pluszba szoktam egy kis mustárt is tenni és olajban kisütöm.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sok jó tippet kaptam.
Az utolsót én borzaska néven ismerem, nagyon finom. Olyan kettő az egyben :=))
2014. máj. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!