Kolisként hogy lehet minél olcsóbban kihozni az étkezést?
Instant rámen
Mi négyen laktunk egy szobában.Mikor vasárnap visszaértünk,mindenki hozott otthonról "anyaáltalkészített" házikosztot.Ez volt kb szerdáig az ebédünk,vacsorát a kolesz biztosított.(Ebédet is biztosított volna,de addigra nem értünk vissza a suliból).
Csütörtöki ebédre mindig kitaláltunk valamit,négyen együtt megvettük,elkészítettük,jó buli volt.
Meg aztán mindig volt betárazva szárazkaja,amit szintén otthonról vittünk.Nekünk ez igazán költségkímélő rendszer volt.Neked nincs ilyen lehetőséged?
Köszönöm mindenkinek!
#4: Én nem vagyok kolis (még), most érettségizem, és épp azon dilemmázom, hogy maradjak a lakhelyemen egyetemen, vagy menjek Pestre. Még lehet sorrendet változtatni. Pest ellen a legnagyobb ellenérv a pénz, és most azt számolgatom, hogy kb. mennyi pénzre lenne szükségem havonta, mennyit kéne dolgoznom egyetem mellett, és a kajánál megakadtam, hogy na arra mennyit számoljak. :D
Ha tudsz főzni, napi 500 ft-ból ki lehet jönni.
Leves, főzelék, virsli, tésztaételek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!