Mitol van jobb ize a lasagnenek, bolognainak ha tejet ontok bele keszitesekor?
Figyelt kérdés
Tejcukor miatt vagy mi?2018. máj. 18. 18:55
2/3 anonim válasza:
Minek teszel még bele tejet, ha eleve kell bele tejmártás? Puhább lesz, vagy mi az oka?
3/3 anonim válasza:
Nem lesz jobb íze, csak jobb állaga. Én utálom a tejet, de besamell nélkül elképzelhetetlennek tartom a lasagne-t. Krémesebb, puhább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!