Én vagyok az egyetlen aki nem méri az alapanyagokat kelt tészta készítésekor?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de mégis megkérdezem2017. máj. 14. 22:02
1/13 anonim válasza:
Én se szoktam, 28 éve sütök-főzök, rutinból megy.:-)
3/13 anonim válasza:
Igen, és ez nagy dolog!
Gondold el, 8 milliárd ember él a Földön, és te vagy az egyetlen!
Szerintem írd ki a fészbúkra!
4/13 Andizsuzsi válasza:
Nem. Akik rendszeresen sütnek-főznek egy idő után "szemmel" mérnek.
5/13 anonim válasza:
Ne félj, nem vagy egyedül.
A gyakorlottak már a tészta állagáról tudják, hogy miből mennyit kell még belerakni!
6/13 anonim válasza:
Nyilván sok ilyen ember van, de persze a gyakorlottság nem jelenti azt, hogy valaki ne mérne. Sokan évtizedek után is mérnek. A párom ilyen, aztán nem korrigál, ha olyan a liszt és kicsit szétfolyik a kenyér... Jó, ha az ember nem bízik vakon a mennyiségekben.
7/13 anonim válasza:
Főzésben bátran hagyatkozom a tapasztalataimra, de sütésben mindig a mérleg pontossága a mérvadó számomra.
Persze sok ismerősöm van, aki nagyon is tudja "érzésből " összeborítani a hozzávalókat,(főleg kelt tésztánál ) de sajna nekem ez nem megy.Irigylem őket :)
8/13 anonim válasza:
Az tetszik, amikor arra kíváncsi valaki, hogy a palacsintához mennyi deka liszt kell, ... ha megmondja, hogy a tojás hány deka, akkor lemérem, és megmondom, hogy a liszt hány deka...
9/13 anonim válasza:
"Kelt tészta készítésekor"
Palcsinta?
10/13 anonim válasza:
Kezdetektol fogva erzesbol csinalom. Megtanultam anno anyukamtol, hogy hogy kell, milyennek kell lennie. Sokszor mericskeltem ki elsore a solgokat amugy, de az ugy szinte soha nem volt jo... mindig kellett meg bele egy kis ez vagy az, mert nem allt ossze, vagy tul hig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!