Én vagyok az egyetlen aki nem méri az alapanyagokat kelt tészta készítésekor?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de mégis megkérdezem2017. máj. 14. 22:02
11/13 anonim válasza:
Igen, számtalanszor kérdezik, hogy a palacsintához miből mennyi deka kell.
Tudom, hogy itt most eredetileg kelt tésztáról van szó, de a válasz itt is igaz: nem dekázunk, hanem amennyit a tészta állaga megkíván.
12/13 anonim válasza:
Azért egy háziasszony érdekes lenne, ha a palacsintát és a pogácsát úgy sütné, hogy méregessen. :) Akit esetleg otthon nem látta a szüleitől, akkor még elhiszem ,hogy első 1-2 sütésnél mérlegel,de után elrontani sem lehet (jobb esetben érzésre). Piskótához sem használ az ember mérleget, egy evőkanál és kész.
13/13 anonim válasza:
sose merek ki semmit es mindig tokeletes.kenyeret is szoktam sutni. ha un receptet tanulok akkor ki kell merni, nem is lesz tokeletes. sose tudom hogyan merjem a lisztet, biztos ezert van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!