Hany percig kell főzni a tésztát?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 20:45
11/15 anonim válasza:
A lobogó forró vízbe teszem a tésztát, és újraforrástól számítva 5 percig főzöm, ekkor elzárom alatta a gázt, és lefedve, a tészta fajtájától függően, még 3-5 percig pihentetem.
12/15 anonim válasza:
Felfő a víz, beleteszed (SÓ!), aztán kóstolgasd.
Te döntöd el, hogy al dentére főzöd (a belseje még kicsit szilárdabb, "harapható"), vagy agyonra szétfőzve.
13/15 anonim válasza:
Ez a különbség a gáz és villany főzésnél , utóbb pazarlóbb drágább .
14/15 anonim válasza:
Úgy tanultam, hogy amikor belekavarok, és a tészta már nem az az élénksárga színű, hanem szinte áttetsző, világosabb, mintha üveges színe lenne, akkor jó. De persze az a biztos, hogy 1-2 szálat kiveszel belőle és megkóstolod.
15/15 anonim válasza:
Indukciós főzőlapom van, nem pazarló, gyors és takarékos :). Hamar felforr a víz, de a főzés párszáz watton azért lassú, de nem is fogyaszt sokat. Gázzal (palackos, mert itt nincs más) drágább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!