Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hany percig kell főzni a tésztát?

Hany percig kell főzni a tésztát?

Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
A lobogó forró vízbe teszem a tésztát, és újraforrástól számítva 5 percig főzöm, ekkor elzárom alatta a gázt, és lefedve, a tészta fajtájától függően, még 3-5 percig pihentetem.
2018. máj. 17. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Felfő a víz, beleteszed (SÓ!), aztán kóstolgasd.

Te döntöd el, hogy al dentére főzöd (a belseje még kicsit szilárdabb, "harapható"), vagy agyonra szétfőzve.

2018. máj. 17. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a különbség a gáz és villany főzésnél , utóbb pazarlóbb drágább .
2018. máj. 17. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Úgy tanultam, hogy amikor belekavarok, és a tészta már nem az az élénksárga színű, hanem szinte áttetsző, világosabb, mintha üveges színe lenne, akkor jó. De persze az a biztos, hogy 1-2 szálat kiveszel belőle és megkóstolod.
2018. máj. 17. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Indukciós főzőlapom van, nem pazarló, gyors és takarékos :). Hamar felforr a víz, de a főzés párszáz watton azért lassú, de nem is fogyaszt sokat. Gázzal (palackos, mert itt nincs más) drágább volt.
2018. máj. 17. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!