Hogyan készítsem a narancslekvárt?
Kipróbált receptet keresek.
Egy receptet kipróbáltam, de keserü lett.
A narancsot kifilézted?
Ha ki van filézve, minden fehér rész le van szedve, plusz még a vékony kis átlátszó hártyája is, akkor nem lesz keserű.
Macerás meló, de megéri. Nagyon finom lesz a végeredmény.
Pontos receptet már elfelejtettem. Én a dr. Oetkeres dzsemfixet használtam és annak a hátulján lévő instrukciókat követtem.
Biztosan van itt olyan háziasszony, aki jobban tud neked segíteni.
Én még nagyon kezdő vagyok, de szívesen osztottam meg veled a tapasztalatomat.
Már tegnap fel akartam tenni ezt a kérdést, de rájöttem, hogy nagyon kétértelmű lenne. 😂
Kaptam 10 kg kezeletlen héjú görög narancsot, meg egy eredeti görög receptet hozzá, de keserű lett...
Írd be a receptet, akkor valószínüleg meg lehet mondani, mi vele a probléma.
Ez egy jó recept, esetleg ezt próbáld még meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!