Melyik jel mit jelent?
Most költöztem albérletbe és itt villanyos a sütő rész, de nem tudom melyik jel mit jelent. Valaki megmondaná nekem őket? Kérlek nézzétek el, hogy piszkos a gomb, így kaptam.
Köszönöm szépen!
Orajarasaval megegyezoen haladva:
0: kikapcsolas
1: grill es legkeveres
2: grill
3: also-felso sutes es legkeveres
4: also-felso sutes
5: legkevereses, nagyon gyorsan bemelegszik, mert “maskepp” forgatja a levegot es melegit, elvileg nem is igenyel igzn a suto elomelegitest. Volt ilyen a regi sutomon kb 10 eve, de bevallom, hogy nem hasznaltam, csak a leirasbol ennyi remlik.
6: legkevereses, de nem tudom, hogy mi a kulonbseg az also-felso legkevereseshez kepest.
2-es vagyok.
Ha az also-felson nem fustol, akkor lehet, hogy a grillracs koszos, pl zsir rafroccsent korabban es az egett neked, amikor azt a funkciot hasznaltad.
Azt erdemes megnezned es letakaritani zsiroldoval.
De kehet, hogy az alja/oldala volt zsiros es annal az elso hasznalatnal mar ki is egett belole. Bar inkabb a grill valoszinubb, mert ha akkor annyira fustolt, akkor a normal sutoresz fustolt volna legkozelebb is, ahogy bemelegszik. Nem eg ki a kosz olyan gyorsan.
Szoval egy takaritast meger.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!