Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a PizzaMe titka?

Mi a PizzaMe titka?

Figyelt kérdés

Termeszetesen nem a fuszerezesre gondolok, hanem a tesztajanak a receptjere.

Azt amitol ilyen allagu.

Nem az a szokvanyos kenyer-teszta allag es nem is a torheto szaritott ropogos papir vekony...

Sutes hofok? Legkeveres? Teszta anyaga ?

Mi a titka?



2018. jan. 29. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Liszt,sütési hőmérséklet,kelesztési időtartam.
2018. jan. 29. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Mit ne mondjak, ez aztan tokeletes informacioban gazdag valasz volt...
2018. jan. 29. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ennél többet ők sem árulnak el róla:

[link]


Hacsak meg nem környékezed azt a bizonyos Alessandrót, akkor ezt mi nem fogjuk tudni neked elmesélni.:(

2018. jan. 29. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az otthoni reprodukálásnak az is gátja, hogy a konyhádban nem tudsz rittyenteni egy 400-450 fokos kemencét...
2018. jan. 30. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A titkuk titok.
2018. jan. 30. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mit ne mondjak, ez aztan tokeletes informacioban gazdag valasz volt..."


Nem értem a problémád.


Ahogy a leírás is írja, az alapanyagok olaszok, tehát nem magyar lisztből készül. Első titok pipa.


A sütési hőmérséklet valahol 400-500 fok között van. Ilyen hőmérsékleten olyan kémiai reakciók játszódnak le (pl Maillard),amiket megadják az egész pizza jellegét.


A kelesztési idő pedig a hagyományos pizzáknál legalább 24 óra.

2018. jan. 30. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Leginkább az, hogy bárki, aki náluk eszik, az legalább szalonspicces, így sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen valójában.
2018. jan. 31. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, látom életedben nem voltál a PizzaMe-ben...
2018. febr. 1. 01:29
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Hogyne lettem volna, pontosan ezért tudom, hogy gyenge középszer, amit pizza címen adnak, ha rendeset akar az ember Budapesten, akkor marad az Il Terzo Cerchio.
2018. febr. 1. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!