Mi a PizzaMe titka?
Termeszetesen nem a fuszerezesre gondolok, hanem a tesztajanak a receptjere.
Azt amitol ilyen allagu.
Nem az a szokvanyos kenyer-teszta allag es nem is a torheto szaritott ropogos papir vekony...
Sutes hofok? Legkeveres? Teszta anyaga ?
Mi a titka?
Hát, ennél többet ők sem árulnak el róla:
Hacsak meg nem környékezed azt a bizonyos Alessandrót, akkor ezt mi nem fogjuk tudni neked elmesélni.:(
"Mit ne mondjak, ez aztan tokeletes informacioban gazdag valasz volt..."
Nem értem a problémád.
Ahogy a leírás is írja, az alapanyagok olaszok, tehát nem magyar lisztből készül. Első titok pipa.
A sütési hőmérséklet valahol 400-500 fok között van. Ilyen hőmérsékleten olyan kémiai reakciók játszódnak le (pl Maillard),amiket megadják az egész pizza jellegét.
A kelesztési idő pedig a hagyományos pizzáknál legalább 24 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!