Házi hamburgernél mi a tökéletes rétegezés titka?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne hogy azok, akik idáig csináltak házilag hamburgert, azok hogyan oldották meg a rétegezést úgy, hogy normálisan is nézzen ki, de ne folyjon minden irányba a cucc, amikor az ember beléharap? Arra is kíváncsi volnék hogy ki mit tett bele?
Nálam általában ez volt a sorrend:
- zsömle 3/4-ig félbevágva, kicsit megpirítva
- hús sajttal
- zöldségek (uborka, hagyma, paradicsom)
- ketchup, mustár
- saláta
Annak ellenére hogy nem öntöztem agyon, még így is szanaszéjjel folyt a cucc belőle, amikor az ember beleharapott.
2017. jan. 31. 13:30
1/4 anonim válasza:
Zsömle bevágva pirítva megkenve BBQ mártással zöldségek saláta, uborka , paradicsom . nekem kell egy kis vegyes vágott) erre teszek sajtot majd a hús amit úgy sütök ,hogy sajt van a közepén elrejtve .A hús tetejére sajt BBQ , mártás és panírozott hagyma karika erre jön egy tükör tojás. Majd lecsukom a zsemlét. A zsemle tetőt néha kivágom és sütök benne egy tojást. [URL= [link]
3/4 anonim válasza:
Buci,kecsap, uborka,saláta, hús, paradicsom, majonéz, mustár pici, sajt.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából ha jobban belegondolok, tökmindegy hogyan rétegezi az ember, akkor is össze fogja kenni magát vele. Akkor elég annyi ki hogyan rétegezi.
2017. jan. 31. 16:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!