Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka annak, hogy a...

Mi a titka annak, hogy a tésztakészítőből kijövő tészta ne ragadjon össze?

Figyelt kérdés

Olyan típusú eszközről van szó, mint a húsdaráló. Tehát egy csavarorsó tolja előre az anyagot, s formán át préselődik ki.


A leírásokban az áll, hogy ha lágy összeragad, ha kemény, nem jön ki. Nos, nálam küzd a gép rendesen, mégis, ami kijön, az azonnal összeragad.


Az összetétel liszt, tojás és némi víz.


Mindenhol csak főzés közben összeragadó tésztáról olvasok, erről nem.

Ahogy jön ki a spagetti/makaróni/metélt, a szálak egymásra lógnak, s máris tapad össze.


2018. jan. 6. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáld meg lisztel szórni, folyamatosan, ahogy kitolja
2018. jan. 6. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Víz egyáltalán nem kell bele, 100 g liszthez kell egy egész tojás (meg esetleg egy sárgája), 1 evökanál olaj - és miután meggyúrtad, fóliába csomagolva legalább fél órát pihentetni kell.
2018. jan. 6. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!