Ha a pizzára tenne az ember pl : csirkehúst vagy egyebet, azt előkell sütni, ugye?
A tésztát nem kell elősütni, de a csirkehús lehet sült vagy főtt is.
Én nyersen nem tenném a pizzára, de ez csak az én mániám.
Nagyon kevés olajon fehéredésig süsd előre, fűszerezd, utána lecsepegtetve mehet a pizzára.
Nem is rossz ötlet, már tudom, mit csinálok hétvégén. :)
Attól függ hol sütöd.
Egy gázos sütőben, ahol csak alulról tudsz melegíteni, elő kell sütni.
De egy pizzakemencében, vagy jó légkeveréses sütőben felső sütéssel, nem kell elősütni!
Aki szerint nem sül meg, meg 20 perc kell egy csirkemellnek (egy egésznek kb) az egyszerűen hülye hozzá.
A don pepének van ilyen pizzája, nem sokat csinálnak belőle, úgy napi pár ezret. Tökéletes végeredménnyel.
Nem nyers, nem áztat el semmit. Természetesen nyersen teszik rá, nagyon vékonyra felcsíkozva.
És ez tény, akár tetszik akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!