Mi fő ki a virsliből? Miután kiszedi az ember, zavaros fehéres áttetsző lesz a víz. Vicces válaszokért + pont! A kémiai, biológiai, fizikai válaszokra lennék kíváncsi elsősorban.
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 19:08
1/6 anonim válasza:
Némi fehérje meg esetleg keményítö.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, de rohadtul büdös a víz miután megfőtt.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a szójaliszt oldódik ki a melegítés alatt, attól lesz nemileg zavaros a víz.
6/6 anonim válasza:
a fehérje ami kicsapódik.
Magas hőmérsékleten a fehérjék tönkremennek.
Ezek alkotják a trutymák javát.
meg némi zsíradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!