Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi fő ki a virsliből? Miután...

Mi fő ki a virsliből? Miután kiszedi az ember, zavaros fehéres áttetsző lesz a víz. Vicces válaszokért + pont! A kémiai, biológiai, fizikai válaszokra lennék kíváncsi elsősorban.

Figyelt kérdés

#étel #biológia #kémia #fizika #étkezés #virsli #főtt virsli #főtt ételek.
2017. szept. 25. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Némi fehérje meg esetleg keményítö.
2017. szept. 25. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak zsír?
2017. szept. 25. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem akarod te azt tudni.
2017. szept. 25. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
10%
Nem tudom, de rohadtul büdös a víz miután megfőtt.
2017. szept. 25. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy a szójaliszt oldódik ki a melegítés alatt, attól lesz nemileg zavaros a víz.
2017. szept. 26. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

a fehérje ami kicsapódik.

Magas hőmérsékleten a fehérjék tönkremennek.

Ezek alkotják a trutymák javát.

meg némi zsíradék.

2017. szept. 26. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!