Amaránt elkészítésében teljesen járatlan egyénnek jó tanácsaitok? Elsősorban most a megfőzése érdekel.
Figyelt kérdés
Muszáj kipattogtatni vagy eme művelet elvégzése nélkül is szoktátok készíteni?2016. dec. 6. 18:39
1/7 anonim válasza:
én megfőzni szoktam szójatejben és némi amarántliszt hozzákeverésével (elhagyható), megcsinálom úgy, mint ahogyan egy rizs-felfújtat szokás
viszont szinte semmi folyadékot nem vesz fel, úgyhogy erre figyelj!
3/7 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm szépen! Nagyon érdekes, amit írtál, mert persze a neten is olvasgattam a témában és máshol 5-szörös mennyiségű vizet írtak. :/
2016. dec. 6. 19:14
4/7 A kérdező kommentje:
Első, azt még meg tudnád írni, hogy hány percig érdemes főzni? Olvastam olyat, hogy 1/2 óra, más pedig 1 órát ír!
Mi épp most készítjük és eltelt a 1/2 óra... Főzzük akkor még 30 percig? Fogalmam sincs, hogy hogyan szokott kinézni, amikor elkészül...
2016. dec. 6. 19:31
6/7 anonim válasza:
amúgy azt elfelejtettem írni, hogy ne egyél belőle sokat egyszerre, apró magvacskákból áll ugye, tökéletes béltisztító ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszi! :-)
2016. dec. 6. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!