Angol TELC komplex nyelvvizsgával kapcsolatban B2-es szinten milyen tapasztalataitok, tanácsaitok vannak?
Szombaton megyek vizsgázni és gondoltam kiteszem a kérdést ezzel kapcsolatban. Nem a menetére vagyok elsősorban kíváncsi (hiszen azzal kapcsolatban vannak más források, ahol informálódni lehet), hanem inkább a Ti saját véleményetekre, olyan dolgokra, ami számotokra fura, rossz vagy éppen jó volt, akár az írásbeli, akár a szóbeli résznél. Leginkább olyanok válaszát részesíteném előnyben, akik vagy nagyon jól ismerik ezeket a vizsgákat, vagy akik nem régen voltak.
Válaszaitokat előre köszönöm.
Szia! Én most voltam októberben; nálunk volt ültetésrend de attól nem kell izgulni, hogy nem fogod hallani a magnót. nálunk kipróbálta előre a vizsgafelügyelő hogy mindenki jól hallja-e :) Levélírásnál NE írj piszkozatot mert nincs rá idő. Olvasd el a feladatot nagyon figyelmesen és 2-3 perc alatt gondold végig kb miről fogsz írni. Általában lehet számítani milyen levéltípust kell majd írni, úgyhogy arra érdemes pár mondatot betanulni előre ami a nagy izgalomban jól jöhet. Amire érdemes figyelni, hogy legyen időd a válaszlapon besatírozni a helyes válaszokat és utána ellenőrizni!Szóbelitől egyáltalán nem kell félni, mert ezen általában jó pontokat adnak, még akkor is ha úgy érzed nyelvtanilag nem volt helyes. Jó pont ha a másik elakad akkor segítesz neki kérdésekkel, de nem szabad erőszakosnak sem lenni.
Nagyjából ennyi jutott eszembe. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!