Hogyan lehet jó gyros csirkehúst sütni mellfiléből?
Figyelt kérdés
Mi kell hozzá? mivel lehetne finom omlósra, puhára sütni?
A tefal légkeveréses tönkrement, de az is csak akkor volt jó, ha rögtön meg lett csinálva, hamar bekeményedett.
Csirkemellfiléből.
2017. jún. 23. 06:07
1/9 anonim válasza:
A csirkemell soha nem lesz sütve omlós, mert száraz hús. Legfeljebb csíkokra vágva, és csak megforgatva pár percig a zsíron, lesz ehető.
2/9 A kérdező kommentje:
olyasmire gondoltam, mint a fokhagymás tejben való pácolás 1 napig, vagy hasonló trükkök.
De lehet ez naivitás.
2017. jún. 23. 08:10
3/9 anonim válasza:
A tejes pácolás abszolút nem változtat semmit a csirkemellen.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem felpuhítja a rostokat.
2017. jún. 23. 09:23
5/9 anonim válasza:
Pedig de, én mindig fokhagymás tejbe pácolom a húst, és nagyon fontos, hogy pár percet kell sütni csak! Isteni, omlós, szaftos lesz. Sajnos sokan túlsütik, pedig a csirkemellnek nem kell sok. A lényeg, hogy tűzforró serpenyőben hirtelen kell, hogy azonnal kéreg süljön rá, és az értékes nedvek ne folyjanak ki.
6/9 anonim válasza:
Mitől puhítana bármiféle rostot a tej?
Orbitális baromság.
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy tejsav is van benne... A savak pedig minden esetben puhítják a húsok rostjait, bármilyenről is legyen szó.
Így teljesen jó, a tejes /joghurtos, mustáros, boros... stb pác is.
Kedves kérdező, nyugodtan tedd tejes vagy joghurtos , fűszeres pácba a csirkemellet, nem fogod megbánni.
nyilván pácok nélkül is lehet omlós csirkemellet sütni, de NEM kizáró ok a pácolás, sőt.
8/9 anonim válasza:
Anyósnál sütőben tényleg kiszárad. Nekem serpenyőben nem szokott, pedig nem pácolom. Zsírt tegyél alá olaj helyett és ne süsd túl.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2017. jún. 23. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!