Sütést nem igénylő sütibe (desszertbe) porcukor helyett tehetek kristálycukrot? Nem fog "sercegni" az ember foga alatt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 18:43
1/3 anonim válasza:
De igen. Ha nincs porcukrom akkor őrölök cukrot. Nem lesz olyan mint a porcukor de nem is lesz olyan durva szemcsés.
2/3 anonim válasza:
Sercegni fog, hacsak nem olvad meg valami meleg folyadékban vagy efféle.
Ha neked ez tetszik, használd (én diós palacsintában odavagyok a ropogós cukorért, de van, aki utálja).
Kevert édességbe porcukrot teszek.
3/3 anonim válasza:
Nem jó, érezni lehet. Akkor már inkább méz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!