Mirt esett össze a tojásos joghurt habom a süteményen? . Joghurt tojásfehérje porcukor
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 13:42
1/2 anonim válasza:
Esetleg tulságosan összetörted a fehérjehabot, mikor összekeverted a többi hozzávalóval? Velem már történt ilyen.
2/2 anonim válasza:
Jó lenne tudni az egész habkészítés folyamatát, mert nem mindegy, mikor mit teszünk bele. PL, ha lekvár kell bele, csak a legvégén, nagyon óvatosan lehet belekeverni. Gondolom a joghurttal is így kell tenni.Nyershab, gőz fölött felvert, a süti tetején sült ? Nem ismerem ezt a joghurtos habot, csak azért kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!