Enyhén zöld árnyalatú tojásfehérje ha semmi szaga, akkor felhasználható?
Figyelt kérdés
5 tojást kellett felverni, a 4. volt ez. Ki kellene dobnom az egészet? Semmi szaga nincs, éppen hogy egy picit zöldes.2016. szept. 14. 12:39
1/10 anonim válasza:
Inkább dobd ki mint pár száz miatt fertőzés miatti kínok vagy kórház legyen a vége .
2/10 anonim válasza:
Pár száz forint nekem nem ér annyit hogy hetekig kórházban legyek, vagy orvoshoz futkossak. Bármi ami kicsit is gyanús azt dobom ki.
3/10 anonim válasza:
Tuti nem használnám fel.
Aztán majd az egész családot kiütöd a sütiddel :D
Én mindig egyenként ütöm fel a tojást és úgy adom a többihez. Akkor nem járok úgy, hogy egy rossz miatt ki kell dobni az összeset.
4/10 anonim válasza:
Ez csak azért van, mert a tyúk valamit evett, ami elszinezte.
Semmi baja sem lesz töle senkinek, ha egy tojás romlott, akkor azt nem lehet nem észrevenni, mert büdös!
5/10 anonim válasza:
En is arra szavazok hogy dobd ki. Kuldok neked egy masik tojast inkabb :D
6/10 anonim válasza:
Ezek után, csak műtojást vegyél. Falusit, tanyasit, semmikép. Azoknál ez természetes, például, ha olyan füvet eszik. Tápos tojást veszel, az mind egyforma lesz.
7/10 anonim válasza:
Ha a tojás romlott, akkor nem válik el a fehérje a sárgájától, hanem egybe van és büdös is/
9/10 anonim válasza:
Mint falusi, tanyasi, gyerek korom óta foglalkozok vele és a panellakók, milyen szépen lepontoznak:) Igaz, csak jobban tudják, milyen is az igazi tojás:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem dobtam ki és semmi bajunk nem lett. Tanyasi volt a tojás, nem szupermarketből.
2016. szept. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!