Kossuth kifli kétbalkezeseknek -is-?
Végülis keményre kell a tojásfehérjét verni, vagy nem?
Mert egyik recept így írja, másik úgy, és úgy emlékszem, hogy csúcsosféle kellett, hogy legyen a felvert tojásfehérje a végén.
Sehogy nem lesz olyan szép, mint a képeken.
És mennyi az a legkevesebb cukor, amivel még jó lesz?
Kövesd a receptet, és akkor elméletileg jónak kell lennie. :)
Be tudnád linkelni vagy másolni a receptedet?
Kösz; először a mindmegette receptjeit próbáltam, aztán a yahoo keresőbe beírtam a kossuthkifli-t és sorbamentem felülről lefelé. Ott az egyik helyen a hozzászólásokban volt, hogy nem a keményrevert tojásfehérje jó, hanem csak annyira, amikor megemelve olyam csúcsos lesz a tojásfehérje.
Nem is az íze a baj, mert az olyan, amilyen kéne legyen, de nem úgy néz ki, laposabb és tömörebbnek látszik az enyém a képeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!