Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kossuth kifli kétbalkezeseknek...

Kossuth kifli kétbalkezeseknek -is-?

Figyelt kérdés

Végülis keményre kell a tojásfehérjét verni, vagy nem?

Mert egyik recept így írja, másik úgy, és úgy emlékszem, hogy csúcsosféle kellett, hogy legyen a felvert tojásfehérje a végén.

Sehogy nem lesz olyan szép, mint a képeken.

És mennyi az a legkevesebb cukor, amivel még jó lesz?

2016. márc. 14. 23:40
 1/3 Dnyepropetrovszk ***** válasza:

Kövesd a receptet, és akkor elméletileg jónak kell lennie. :)

Be tudnád linkelni vagy másolni a receptedet?

2016. márc. 15. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért, netről receptet jól nézd meg. Boldog, boldogtalan nyomja fel, akár az éjszaka megálmodott receptet is.
2016. márc. 15. 08:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz; először a mindmegette receptjeit próbáltam, aztán a yahoo keresőbe beírtam a kossuthkifli-t és sorbamentem felülről lefelé. Ott az egyik helyen a hozzászólásokban volt, hogy nem a keményrevert tojásfehérje jó, hanem csak annyira, amikor megemelve olyam csúcsos lesz a tojásfehérje.

Nem is az íze a baj, mert az olyan, amilyen kéne legyen, de nem úgy néz ki, laposabb és tömörebbnek látszik az enyém a képeknél.

2016. márc. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!