Tudtok ajánlani olyan kifli v. Zsemle receptet, amit előző este bedagaszthatok és másnap reggel sütöm?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 08:41
1/3 anonim válasza:
Mindegyiket lehet így, söt sokkal finomabb is lesz. Az egyetlen tudnivaló, hogy a bedagasztott, de még nem megkelt tésztát a hütöbe kell tenni. Ott reggelre éppen megfelelö állagúra kel, csak sokkal egyenletesebb lesz a tészta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom!
2016. jan. 2. 12:11
3/3 anonim válasza:
Pontosan, ahogy 1. írta. Gyakorlatilag minden tésztának jót tesz a hosszú kelesztési idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!