Zabpehely tejben főzve jó másnap reggel is?
Mert reggelente szeretek zabkását enni, csak nincs időm megfőzni. Ha este megfőzném, akkor hűtőben elállna másnap reggelig, hogy még finom legyen? Almát is szoktam bele reszelni, azt reggel csináljam, vagy mehet bele az is este?
Köszi előre is!
1-es, de, meg szokták főzni..
2-esnek köszönöm szépen, így fogom csinálni:)
Nem fözik!
Ti mit csináltok, az a ti dolgotok.
#6
Lehet főzni IS. Az "is" a kulcsszó.
Attól, hogy te nem főzöd, még nem kell általánosítani.
Megértő vagyok, elhiszem ragazkodtok szokásaitokhoz. Ami megdöbbentö, hogy ha valaki elakarja mondani, hogyan érdemes kezelni a dolgot, azonnal védö kardot rántatok szokásaitok megvédésére, amiben nem vagytok biztosak mennyire helyes a módszer,. Mind azmellett, hogy itt sok az olyan kérdés, hogy :miként csináljam ezt vagy azt, meg tarthatom –e teljes értékékt ha igy vagy úgy készitem.
Mivel reggeliröl, tej és zabpehelyröl meg almárol van szó, megátlakodtam a főzésen, a Birchermüesli-t nem fözik sohasem.
Nem fojátok elhinni az originál receptet, amit Bircher hozott le az Alpokbol: Zabpelyhet egy kis tejjel kell vegyíteni, almát reszelni vagy apróra metélni rá meg csonthéjasokbol rakni bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!