Zabpehely tejben főzve jó másnap reggel is?
Figyelt kérdés
Mert reggelente szeretek zabkását enni, csak nincs időm megfőzni. Ha este megfőzném, akkor hűtőben elállna másnap reggelig, hogy még finom legyen? Almát is szoktam bele reszelni, azt reggel csináljam, vagy mehet bele az is este?
Köszi előre is!
2014. nov. 2. 19:59
11/12 anonim válasza:
Na, figyelj Jézuska, nem az volt a kérdés, hogy a zabKÁSÁT fözik-e, hanem a zabpehely van említve. Azt tudom, hogy a kását fözik, méghozzá szeretem is.
12/12 A kérdező kommentje:
"Mert reggelente szeretek zabkását enni"
szerintem itt zabkásaként említem, és pont. A kérdésemre megkaptam a választ. Erre te jösz azzal, hogy a zabpelyhet NEM főzik. Nyilván nem egy elkészítési módja van. Én zabkásaként szoktam enni, amit főznek.
2014. nov. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!