Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Muffin tésztájánál helyettesít...

Muffin tésztájánál helyettesíthetem a porcukrot folyékony édesítővel?

Figyelt kérdés
Abban jóval kevesebb a kalória (Aldiban szoktam venni). A porcukor csak az íze miatt kell bele, vagy az állaga és a térfogata miatt is?

2016. aug. 30. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
A porcukor megolvad, karamellizálódik a tésztában, a folyékony édesítő nem. Kipróbálhatod, vesztenivalód nincs, lehet, hogy jó lesz :)
2016. aug. 30. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az édesítőszerek nagy része nem hőálló ,vagyis megváltozik az íze ,összetétele hő hatására.

Ha egészséges vagy ne használj édesítőszert .

Inkább egyél kevesebbet a muffinból.

2016. aug. 30. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!