Muffin tésztájánál helyettesíthetem a porcukrot folyékony édesítővel?
Figyelt kérdés
Abban jóval kevesebb a kalória (Aldiban szoktam venni). A porcukor csak az íze miatt kell bele, vagy az állaga és a térfogata miatt is?2016. aug. 30. 16:34
1/2 anonim válasza:
A porcukor megolvad, karamellizálódik a tésztában, a folyékony édesítő nem. Kipróbálhatod, vesztenivalód nincs, lehet, hogy jó lesz :)
2/2 anonim válasza:
Az édesítőszerek nagy része nem hőálló ,vagyis megváltozik az íze ,összetétele hő hatására.
Ha egészséges vagy ne használj édesítőszert .
Inkább egyél kevesebbet a muffinból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!