Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hurkát meg lehet fagyosan...

A hurkát meg lehet fagyosan is sütni?

Figyelt kérdés
Most kaptam és még fagyos.bocsi de nagyon kezdő vagyok
2017. dec. 8. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Meg kell várni, míg teljesen felenged (mikróban esetleg gyorsítható), különben a külső része megég, míg a belseje nyers marad.
2017. dec. 8. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
NE mikrózd. Várj, amíg egy kicsit kienged és lassú tűzön süsd.
2017. dec. 8. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én simán bedobom fagyosan, mindig úgy sütöm. Soha semmi baja nem volt még. Legalább hamarabb kész van. 180 fokon szoktam sütni. Félidőben megfordítom.
2017. dec. 8. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is fagyosan teszem be és semmi baja.

Amelyik szét akar menni, az így is, úgy is szétmegy, ettől nem függ semmi.

De lehet, hogy rosszul tudom, csak 50 éve főzök.:)

2017. dec. 8. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, fagyosan is el lehet kezdeni sütni. ha szét akar menni, akkor így is- úgy is megteszi.

Régen nem véletlenül voltak a disznóvágások a leghidegebb napokon, így -legalábbis nálunk- az udvari kamrában vagy a mosókonyhában tartották pár napig a hurkát, egyebeket, és bizony volt, hogy megfagyott. Fagyosan is ment a sparhelt sütőjébe.

Ha van zsírod, kend meg vele.

2017. dec. 8. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy a hurkában minden meg van főzve elég nehezen tudna nyers maradni a közepe.

#1-eske csak egy okostojás.

2017. dec. 8. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.fagyosan megsütöttem és nagyon finom lett!
2017. dec. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!