Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süsem a húrkát?

Hogy süsem a húrkát?

Figyelt kérdés
A bél mindig kiszakad.

2015. okt. 16. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Probald gyengen bezsirozni kivulrol a belet a hurkan mert az mar ki van szaradva tehat adj neki rugalmassagot a zserreteggel

a masik pedig ne susd magas hofokon mert akkor durran !!!

2015. okt. 16. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
A hurkát (NEM húrkát - rövid "u"-val kell írni) sütés elött célszerű több helyen megszurkálni és enyhén bevizezni.
2015. okt. 16. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Elég zsíros volt,de lehet a hő fokkal volt akkor a gond:200 fok
2015. okt. 16. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, javítottam volna ha lenne ilyen funkció.
2015. okt. 16. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
OK, akkor elnézést a helyesírás miatt :)
2015. okt. 16. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!