Tegnap hozott a párom hurkát, kolbászt. Betette a fagyasztóba. Ma megakarom csinálni. Fagyasztottan nem lehet megsütni? Nekem a hurka mindig kifolyik. Pedig csinálok rá lyukakat is.
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 07:42
1/12 anonim válasza:
Azért folyik ki,mert kilyukasztod.
Igen, fagyosan is be lehet tenni a sütőbe, majd ott kiolvad.
2/12 anonim válasza:
Én is beszoktam rakni fagyasztva is a sütő. Kicsit tovább kell sütni.
3/12 anonim válasza:
1 ha ma megcsinálod kár volt fagyasztóba tenni, elég lett volna hütőbe....
2 mehet fagyosan a sütőbe, de ne mkell megböködni...
5/12 anonim válasza:
Ha nem böködi meg, akkor a keletkező gőztől kidurran ésbeteríti a sütőt...
6/12 anonim válasza:
eddig a 22 évem alatt egyszer sem kilyukasztva, és eddig érdekesmód még sosem robbant fel, illetve sosem folyt ki... :)
7/12 anonim válasza:
A hurkát nem szabad szurkalni, mert kipukkad. És fedő sem kell rá. Mivel még van főve, elég, ha mindkét oldalát átforrósítod, akkor nem fog kipukkadni.
8/12 anonim válasza:
Okoskák, pont azért kell megszúrkálni, hogy ne pukkadjon szét...
Ezt is lepontozhatjátok, titeket minősít...
9/12 anonim válasza:
le is pontoztam, köszönöm :)
továbbra sem kell megszurkálni
10/12 anonim válasza:
Akkor sem kell szurkalni tudós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!