Hogyha, hurkát készítek, akkor azt is meg kell szurkálni töltés közben?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 14:22
1/6 anonim válasza:
Nem kell, csak elég szorosan töltsd a bélbe.
3/6 anonim válasza:
Töltés közben szerintem semmit nem kell megszurkálni. Sütés előtt szokták, hogy a gőz el tudjon távozni, ne pukkadjon ki.
4/6 Ügyet Lenke válasza:
A hurkát nem kell megszurkálni mert az a főzésnél kihasadhat, a kolbászt azért szurkélják, hogy ne maradjhon benne levegő, mert könyebben megromolhat, a két tehnológia és eljárás teljesen különbözik egyméstól.
5/6 zolidobos válasza:
Nem kell megszurkálni sem töltéskor, sem sütéskor! Töltésnél arra kell ügyelni, hogy a töltőben ne maradjon levegő a berakott anyag között. Amúgy nem kell túl keményre tölteni, mert akkor valóban hajlamos a sütőben kézigránátként viselkedni.A sütést HIDEG SÜTŐBEN, és KIS LÁNGON
6/6 zolidobos válasza:
..kell kezdeni, ha már serceg akkor lehet a tüzet fokozni. Nem fog szétdurranni.(tisztességes hurkát feltételezve!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!