Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyha, hurkát készítek,...

Hogyha, hurkát készítek, akkor azt is meg kell szurkálni töltés közben?

Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, csak elég szorosan töltsd a bélbe.
2015. jan. 21. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Sütés előtt kell megszurkálni.
2015. jan. 21. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Töltés közben szerintem semmit nem kell megszurkálni. Sütés előtt szokták, hogy a gőz el tudjon távozni, ne pukkadjon ki.
2015. jan. 21. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Ügyet Lenke ***** válasza:
18%
A hurkát nem kell megszurkálni mert az a főzésnél kihasadhat, a kolbászt azért szurkélják, hogy ne maradjhon benne levegő, mert könyebben megromolhat, a két tehnológia és eljárás teljesen különbözik egyméstól.
2015. jan. 22. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 zolidobos ***** válasza:
100%
Nem kell megszurkálni sem töltéskor, sem sütéskor! Töltésnél arra kell ügyelni, hogy a töltőben ne maradjon levegő a berakott anyag között. Amúgy nem kell túl keményre tölteni, mert akkor valóban hajlamos a sütőben kézigránátként viselkedni.A sütést HIDEG SÜTŐBEN, és KIS LÁNGON
2015. jan. 22. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 zolidobos ***** válasza:
100%
..kell kezdeni, ha már serceg akkor lehet a tüzet fokozni. Nem fog szétdurranni.(tisztességes hurkát feltételezve!!!)
2015. jan. 22. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!