Lehet e sütőtacskóba hurkát kolbászt sütni és meg kell szurkálni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 23:12
1/8 anonim válasza:
Kínai vagy???
SÜLTKUTYÁBA KOLBÁSZT???
2/8 anonim válasza:
tepsibe teszel egy picit vizet és beleteszed a hurkát kolbászt és nem kell megszúrkodni
3/8 Fémfaház válasza:
értem mit akart kérdezni a kérdező, de ez akkor is loooool
4/8 doboszoli válasza:
Nem kell a zacskó.
Hideg sütőbe tedd, először kis lángon, hogy átmelegedjen, majd a lángot növelve süsd ropogósra. Általában a kolbászt előbb ki kell venni, mert olyan lesz mint a gumibot.
Ha egy kis hideg zsírral megkened sütés előtt, nem ront az ügyön, sőt.
5/8 anonim válasza:
Szia.Lehet.Mióta rájöttem hogy milyen jó a sütőzacskó azóta szinte minden sütnivalót abban sütök.Ja és meg kell szurkálni kicsit meg a kolbászt vedd ki ellöbb mint ahogy elöttem írták.
6/8 anonim válasza:
Itt senki nem tud olvasni???
A kérdező: "SÜTŐTACSKÓT" írt !!!!!!
7/8 Fémfaház válasza:
szerintem te nem tudsz olvasni, mert már 2-en leírtuk ezt az észrevételt
8/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, de csak ha pár hónapos, zsenge a sütőtacskó.
Én sütőtacskóban már régen csináltam, mert a régi párom szerette anno.
Szereztünk tenyésztőtől egy fiatal tacskó kölyköt. Meghámoztuk, kitisztítottuk. És a sütőtacskóba tettük a hurkákat.
45-60 perc alatt 180 fokon, légkeveréssel a tacskó és a hurka is megsül rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!